Menu Premium

Voortvluchtige gevangene goed de lul tijdens koop Call Of Duty

JeffreyHage 09/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Raar maar waar: Clint Butler (36) werd opgepakt in Birmingham (VK) toen hij Call Of Duty: Black Ops Cold War ging kopen. Niet omdat hij te jong was, of zijn mondkapje niet op had. Nee, Clint Butler moest een straf uitzitten van zeventien jaar in het Verenigd Koninkrijk maar was uit de bak ontsnapt in november 2020. Tot hij dus in januari 2021 werd gepakt omdat ie niet zonder Warzone kon. Nadat hij ontsnapte uit de gevangenis ging hij zich blijkbaar toch een beetje vervelen. Dus besloot de man in januari naar een winkelcentrum in Birmingham te gaan om daar de nieuwe Call Of Duty te kopen. Waarna hij opnieuw werd opgepakt. Butlers straf is inmiddels verlengd met negentien maanden.

Twee maanden op de vlucht, Call of Duty werd hem fataal

Butlers was zoals gezegd sinds november 2020 op de vlucht. Hij zat een straf uit van zeventien jaar wegens diefstal en verboden wapenbezit welke in 2024 af zou lopen. Tijdens de lockdown kwamen ook bij Butler de muren op hem af, en voelde hij dat hij toch wel erg graag een game wilde spelen. Zo werd hij in januari in het centrum van Birmingham gesignaleerd terwijl hij Call Of Duty: Black Ops Cold War ging aanschaffen. Zijn signalement werd aan de politie doorgegeven en Butler werd opnieuw (hardhandig) in de boeien geslagen.

Straf verlengd

In de video hieronder is te zien dat de arrestatie niet zachtzinnig ging. Daarom heeft Butler (uiteraard) nog een strafverlenging gekregen. Hij kreeg dertien maanden extra voor het ontsnappen uit de gevangenis. Plus nog een zes maanden voor het aanvallen van een agent tijdens zijn arrestatie. De ironie van dit verhaal is natuurlijk als volgt: opgepakt worden terwijl je wél wil betalen voor een game om vervolgens weer opgepakt te worden. En waarom Butler geen vriend heeft gevraagd om de game te kopen. Of de game niet als download gefixt heeft. Dat blijft voor ons nog een raadsel. Maar zelfs dit verhaal heeft voor de betrokken agenten nog een lichtpuntje: Butler droeg tijdens zijn hardhandige arrestatie wel gewoon zijn mondkapje. Of hij zijn geliefde Cold War nu wel mag spelen in de bak is vooralsnog niet duidelijk

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch