Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Call of Duty past niet meer op standaard PS4 met 500 GB

25/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een kleine pauze genomen te hebben van maar liefst een hele dinsdag, keert het GK Journaal vandaag weer terug. Zo gaan onze presentatie duo, bestaande uit JJ en Daan het hebben over Call of Duty dat niet meer op een standaard PS4 met 500 GB aan boord past, de State of Play van vanavond 23:00 uur, het einde van Anthem Next, de Cyberpunk 2088 1.2 patch en het uitstel van Gran Turismo 7. Kortom, een item vol nieuws.

Wat kunnen we verwachten van de aankomende State of Play?

De State of Play evenementen van Sony zijn altijd interessant voor de PlayStation gamers. Hoewel de digitale evenementen van PlayStation voor ons nog niet helemaal op het niveau zitten van de Nintendo Direct, kunnen we niet ontkennen dat elke State of Play behoorlijk spannend kan zijn. Want wat gaan ze vanavond tonen? gaan we wat zien van Horizon Forbidden West en het vervolg op God of War of draait deze State of Play meer om de wat kleinere titels? JJ en Daan bespreken een lek en hun eigen verwachtingen in deze editie van het GK Journaal.

Call of Duty groter dan 500 GB

Deze week was niet perse de beste week als we het hebben over gaming. Zo heeft CD Projekt Red naar buiten gebracht dat het hen niet gaat lukken om de 1.2 patch nog in februari uit te brengen. De vertraging zou zijn veroorzaakt door de Cyberattack van een paar weken terug. Ook kunnen we officieel vaarwel zeggen tegen Anthem Next en moeten we het in 2021 doen zonder Gran Turismo 7. Als we deze week dus specifiek kijken naar games zelf, dan kunnen we stellen dat dit niet bepaald de beste week was voor de gaming industrie. Maar misschien dat de State of Play van vanavond genoeg nieuwe beelden laat zien van bestaande games, en nieuwe games aankondigt, om deze leegte te vullen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch