Menu Premium

Voor bijna 80.000 euro kun jij dit zeldzame spel op eBay bemachtigen

Reilly 03/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb je nog bijna een tonnetje ergens liggen? Misschien tussen de kussens van je bank? En weet je echt niet wat je met dat geld moet? Dan is dit nieuwtje misschien iets voor jou. Op eBay is namelijk een extreem zeldzaam spel online verschenen. 

Door het slechtste spel ooit geïnspireerd

De game in kwestie heet “Extra Terrestrials” en verscheen voor de Atari 2600. Misschien dat je nu meteen denkt aan dat andere spel over de alien voor de Atari 2600: E.T. Dat spel wordt door velen bestempeld als het slechtste spel allertijden. JJ heeft daar ooit nog een leuke item over gemaakt. Voor de duidelijkheid echter: Het spel in deze eBay advertentie is dus niet die E.T, ondanks dat hij voor dezelfde console gemaakt is. Wel was de ontwikkeling van Extra Terrestrials “geïnspireerd” door het slechtste spel allertijden.

Extreem zeldzaam

Volgens de aanbieder van deze kopie is dit de eerste keer dat dit spel publiekelijk verkocht wordt en is de aanbieder voor zover bekend de enige particulier die het spel in bezit heeft. Net zo opmerkelijk: ondanks dat het spel in 1984 geproduceerd werd, kwam de wereld pas in 2011 van het bestaan te weten. De ontwikkelaar achter de game zegt dat er in totaal maar een stuk of honderd kopieën zijn geprint.

Overigens krijg je voor dit bedrag wel gratis verzendkosten. Is toch weer mooi meegenomen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch