Menu Premium

Volgende Mass Effect 3 story DLC is een potentiële tranentrekker

Gamekings Redactie 05/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ga maar zitten met je tissues bij de hand (… niet op die manier), want de volgende Mass Effect 3 story DLC is een potentiële tranentrekker. Ook keert Joker terug in de volgende Singleplayer DLC van Mass Effect 3. Het verhaal, in combinatie met de nieuwe soundtrack, zou een “high potential for tears” hebben volgens Mass Effect componist Sam Hulick. Hij zal deze DLC, na Leviathan en Omega geskipt te hebben, van nieuwe muziek voorzien.

Op het officiële forum van BioWare heeft designer Jos Hendriks gemeld dat het team van schrijvers all out gaat met deze nieuwe campaign. Alle schijvers van het BioWare-team in Edmonton zullen hun beste beentje voor zetten om dit kennelijk zwaar emotionele verhaal aan de man te brengen.

Stem acteurs Seth Green (Joker) en Rapheal Sbarge (Kaiden Alenko) zijn volgens het officiële forum en Twitter berichten van stem regisseuse Caroline Livingstone al aan de gang geweest om hun stem in te spreken voor de nieuwe campaign. We gokken daarom ook dat Kimberly Brooks, die de stem van Ashley Williams (de vrouwelijke tegenhanger van Kaiden) vertolkt, ook terug zal keren om haar stem hieraan te verlenen.

Mass Effect componist Sam Hulick laat weten dat er op dit moment ook gewerkt wordt aan nieuwe muziekstukken om het verhaal kracht bij te zetten. Naast een tweet over zijn bezigheden gaf hij ook een kleine hint over een bepaald stuk. Deze zou tranen trekken met een mix van piano en een gedempte viool.

Laat in de comments weten wat je vindt van deze tease en hoeveel zin je hebt om terug te keren naar het eigenlijk al afgesloten, maar toch steeds verlengde (je hoort mij niet klagen), verhaal van Commander Shepard.

Volgende Mass Effect 3 story DLC is een potentiële tranentrekker

Volgende Mass Effect 3 story DLC is een potentiële tranentrekker

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch