Menu Premium

Vice President van Capcom stapt op vanwege een reorganisatie

Gamekings Redactie 11/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gebeurt steeds vaker dat bedrijven op de schop gaan in deze tijden en vaak zijn het de laagste medewerkers die er als eerste uit gaan. In dit geval wordt er bezuinigd op hoge functies binnen het bedrijf, want de Vice President van Capcom stapt op vanwege een reorganisatie. Svensson laat wel weten dat hij dit vrijwillig heeft gedaan omwille van de geplande reorganisatie.

Christian Svensson was de op één na hoogste baas bij Capcom. Het is daarom ook bijzonder dat juist hij het bedrijf verlaat. Hij gaat niet in z’n eentje de deur uit, naast hem gaat ook de grote marketing baas van het merk Capcom, Zack Karlsson, het bedrijf verlaten.

Via een Facebook bericht geeft Svensson aan dat niet alleen hij, maar ook andere collega’s, in veel gevallen noodgedwongen, het bedrijf moeten verlaten. Het is altijd treurig wanneer je weg moet bij een bedrijf waar je met veel plezier gewerkt hebt. Op Facebook schrijft hij daarover het volgende: “Ik had de kansen en de mogelijkheid om met de beste fans die je je als bedrijf maar kan wensen te werken. Ik weet dat het voor mij niet altijd mogelijk was aan alle wensen te voldoen of om alle geluiden te horen, maar ik beloof dat ik altijd mij volledig heb ingezet. Iedereen bedankt dat mijn baan belonend, uitdagend en niet te vergeten interessant was.”

Er is verder niks naar buiten gebracht omtrent de reden van vertrek, evenals of er nog meer mensen noodgedwongen hun bureau moeten opruimen. Hopelijk heeft de reorganisatie binnen Capcom geen verdere gevolgen voor de games die ze uitbrengen. Daarnaast is het te hopen dat er snel een opvolger voor Svensson gevonden wordt.

Vice President van Capcom stapt op vanwege een reorganisatie

Vice President van Capcom stapt op vanwege een reorganisatie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch