Menu Premium

Vanaf vandaag speel je Horizon Zero Dawn gratis en voor niks

JeffreyHage 20/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste ‘verkoop’ van de gratis versie van Horizon Zero Dawn is begonnen. Je kan nu het machtige verhaal van Aloy helemaal gratis en voor niks downloaden voor de PS4 en PS5. De game is vanaf vandaag tot en met 15 mei helemaal voor de nop te downloaden. Daarna kun je de game, als je hem op tijd hebt binnen gehaald, gewoon blijven spelen. Haast je dus snel naar de PS Store, want dit is een aanbod wat je niet mag en kan weigeren. Horizon Zero Dawn met de Frozen Wilds Expansion helemaal gratis en voor niks is gewoon een killer deal. Maar waarom doen Guerilla en PlayStation deze game voor niks weg?

Het Play at Home initatief

De pandemie speelt een grote rol in het Play at Home initiatief van PlayStation. Middels dit systeem (waardoor Sony weet dat gamers vaker thuis gaan blijven om games te spelen) hoopt de PlayStation wat gamers vast te houden tot er wellicht nieuwe IP’s, of een oplossing is gevonden voor de Game Pass. Er worden verder deze maand ook nog zeker tien indiegames beschikbaar gemaakt voor je PlayStation. Deze titels zijn Abzû, Enter the Gungeon, Rez Infinite, Subnautica, The Witness, Astro Bot Rescue Mission, Moss, Thumper en Paper Beast. Ook deze parels zijn voor nop te krijgen deze aanstaande periode. Met Horizon Zero Dawn als grote klapper. Eerst konden PlayStation eigenaren ook al de laatste Rachet and Clank uit 2016 voor 31 maart fixen. En daarnaast is ook de gehele Nathan Drake collection voor niks wegegeven. Alles om je toch bij de PlayStation te houden.

Triple AAA- en Indie games

PlayStation heeft bekendgemaakt dat er 10 Triple AAA en tien Indie games naar de PS4 en PS5 gaan komen. Dit is nog steeds als onderdeel van het eerder genoemde Play at Home initiatief. Er is ook nog gespeculeerd over of er nog meer games naar de console gaan komen. Maar daarvoor wordt eerst goed naar PlayStation Now (de Game Pass tegenhanger) gekeken. “Well, we’re going to wait and see how the world receives the Plus Collection. You know, which games are played how much they’re played before we make any decisions about that,” aldus Jim Ryan van Sony.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch