Menu Premium

Horizon Zero Dawn Complete Edition in augustus naar PC

Alex 04/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voormalig PlayStation exclusive Horizon Zero Dawn komt volgende maand naar de PC. Dit heeft het Amsterdamse Guerrilla Games bekendgemaakt. Dat de game richting de PC zou gaan komen was al enige tijd bekend, maar een concrete datum echter nog niet.

Horizon Zero Dawn voor de PC komt er toch echt aan

Het nieuws dat de action role-playing game richting de PC zou gaan komen werd niet bij iedereen goed ontvangen. Fans van de titel gingen na de bekendmaking volledig los op social media. Ondanks dat sommige fans de PC-release liever zien gaan dan komen; Horizon Zero Dawn zal volgende maand toch echt het spreekwoordelijke levenslicht gaan zien. Vanaf 7 augustus kan jij als PC-bezitter in de digitale huid gaan kruipen van Aloy.

Jij als speler krijgt het volledige pakket

Horizon Zero Dawn komt natuurlijk niet met lege handen richting de PC. Het zal gaan om de zogeheten “Complete Edition”. Na het aanschaffen van deze titel zal je zowel de base game als de Frozen Wilds expansion in huis halen. Naast de vele DLC-pakketten die deze versie ook met zich mee zal brengen, zijn er een aantal technische verbeteringen doorgevoerd. Zo krijgt de game ultra-wide support en unlocked framerates. Guerrilla Games heeft voor de gelegenheid een nieuwe trailer op het wereldwijde web gezet, waarin zij de vele extra’s nog wat verder toelichten.

Aan welke kant sta jij?

Het mag dus duidelijk zijn dat niet iedereen blij is met de komst van Horizon Zero Dawn op de PC. Aan welke kant sta jij? Ga jij maar al te graag aan de slag zodra de game op 7 augustus beschikbaar is? Of wil jij hier absoluut niks mee te maken hebben? Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Laat deze daarom vooral achter in de comments hieronder.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch