Menu Premium

Valve lanceert Operation Wildfire voor CS:GO

Karim Shehata 18/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Counter-Strike: Global Offensive is nog altijd één van de meest gespeelde games op Steam. De first-person shooter heeft daarnaast een hele grote eSports-community, iets wat er voor zorgt dat de game op verschillende vlakken levendig blijft. Nu komt Valve met een nieuw event, genaamd Operation Wildfire!

Met de komst van Operation Wildfire kun je gaan genieten van nieuwe maps en gun skins, die gemaakt zijn door de community. Dit is echter niet reden genoeg om iets een event te mogen noemen, en daarom is er natuurlijk meer te melden. Zo is er ook een nieuwe pass, waarmee je tegen betaling een stat-tracking journal aanschaft, terwijl je ook – geheel in Wildfire-thema – cases en weapon drops krijgt. Ook zijn er twee nieuwe campaigns in Wildfire en Gemini, waarin je verschillende missies zult tegenkomen. Een van deze nieuwe type missies heten Blitz Missions, welke je bonus XP geven voor het voltooien van verschillende challenges. Je moet echter wel Private Rank 3 zijn om hiervoor in aanmerking te komen.

Nuke, wellicht beter bekend onder de naam de_nuke, keert door middel van Operation Wildfire terug. De Counter-Strike-klassieker ziet er iets anders uit en ook de layout heeft een kleine schop onder de bips gekregen. Deze nieuwe versie van Nuke is beschikbaar in de competitieve matchmaking en maakt ook deel uit van de Operation Wildfire map-circulatie.

Naast deze nieuwe content, zullen doorgewinterde Counter-Strike: Global Offensive-spelers wellicht ook merken dat er het één en ander is getweaked aan onder meer wapens en de UI. Ga jij aan de slag met Operation Wildfire? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7

Valve lanceert Operation Wildfire voor Counter-Strike: Global Offensive

Valve lanceert Operation Wildfire voor Counter-Strike: Global Offensive

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch