Menu Premium

Update voor PS4 ShareFactory nu beschikbaar

Lisette Atsma 10/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony heeft zojuist een nieuwe update voor de PlayStation 4’s ShareFactory-programma uitgebracht. De update kan vanaf nu door iedereen die de applicatie op zijn of haar PlayStation 4 bezit binnenhalen.

De update bevat onder andere een nieuw Horror-thema, mooi op tijd voor Halloween. Daarnaast voegt de update support toe voor High Quality-microfoons, heeft het de kwaliteit van audio playback en export verbeterd, bevat ShareFactory nu de mogelijkheid op een transitie het volume vast te zetten én heb je nu de mogelijkheid om de filters aan te passen. Ook zijn er meerdere bug fixes geïmplementeerd en is de algemene bruikbaarheid verbeterd volgens Sony. Hiernaast is ook last minute de mogelijkheid toegevoegd om video clip audio terug te luisteren terwijl je commentaar aan het opnemen bent met je headset.

Daarbij hebben ze gezegd dat ze heel goed weten dat gebruikers graag video’s willen versnellen of juist wat langzamer willen afspelen. Dit willen ze heel graag toevoegen in een update in de toekomst, maar dit duurt nog even.

Update voor PS4 ShareFactory nu beschikbaar

Update voor PS4 ShareFactory nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch