Menu Premium

Update voor de PlayStation 4 brengt nieuwe features

Gamekings Redactie 19/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation 4 is ondertussen al een aantal maanden verkrijgbaar in de Nederlandse winkels, zij het zeer schaars. Sony heeft in Nederland nog steeds een monopoly op dit gebied, want de Xbox One komt pas in september naar ons kleine koude landje. Ondanks dat de van origine Japanse onderneming veel positiefs te horen krijgt over hun console, zijn ze continu bezig om deze te verbeteren. Sony zegt te luisteren naar wat de gebruikers willen en een update voor de PlayStation 4 brengt nieuwe features. Deze update zal in de komende paar weken uitgerold worden.

Sony brengt ons het grote nieuws dat er allerlei nieuwe features aan zitten te komen voor de PlayStation 4. De timing van Sony is grappig, want gisteren heeft Microsoft ook met een nieuwe update te komen voor de Xbox One. Onze Japanse vrienden laten via deze weg ook nog even duidelijk zien dat ze nog lang niet uit het veld geslagen zijn. De updates die er aan zitten te komen, gaan er volgens Sony voor zorgen dat je console nog gebruiksvriendelijker wordt. Daarbij zullen de opties die je hebt om met je vrienden dingen te delen worden uitgebreid.

Met de update wordt er ook een video editor op je PlayStation 4 geïnstalleerd en hierdoor is het mogelijk om al je clips te bewerken. Het delen, opnemen en bewerken van video’s kan na de update gewoon via de HDMI-poort en hierdoor zal er aardig wat kwaliteit worden behouden. Na de update is het mogelijk om live gameplay-beelden te streamen met een 720p-resolutie.

Dit zijn allemaal langverwachte updates die Sony al sinds het begin aan de gamer heeft beloofd. Met de updates gaan van veel gamers de langverwachte dromen in vervulling, aangezien het delen en bewerken van video’s aangezienlijk wordt verbeterd. De precieze datum van de update is helaas niet bekendgemaakt, maar dat de update er binnenkort komt, is gelukkig een zekerheid!

Update voor de PlayStation 4 brengt nieuwe features

Update voor de PlayStation 4 brengt nieuwe features

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch