Menu Premium

Uncharted: The Lost Legacy krijgt een releasedatum in nieuwe trailer

Yannick van Doorn 11/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We weten al een tijdje dat Naughty Dog bezig is met Uncharted: The Lost Legacy. Dit standalone avontuur in een universum dat wij met Nathan Drake hebben mogen ontdekken laat ons voor de verandering in de schoenen van Chloe Fraze stappen met Nadine die in haar voetsporen mee op pad gaat. Vanaf vandaag kan het aftellen richting dit nieuwe avotuur beginnen, want Uncharted: The Lost Legacy krijgt een releasedatum in nieuwe trailer.

Een Uncharted-game zonder Nathan Drake, wie had dat ooit kunnen denken? Het biedt uiteraard ook een hoop kansen voor Naughty Dog om de schijnwerpers eens vol op eerder minder belichte karakters te laten schijnen. Zo zal dan ook geschieden in Uncharted: The Lost Legacy.

In deze cinematic trailer zien we al een voorproefje van de reis die Chloe en Nadine zullen gaan maken in Uncharted: The Lost Legacy. We zien de dames in het begin van de game als ze op een boot zitten, tussen de kenmerkende tekeningen en kaarten die de serie kent, en op zoek zijn naar clues om de locatie van de befaamde Tusk of Ganesh te ontrafelen. Als klap op de vuurpijl zien we de releasedatum van Uncharted: The Lost Legacy verschijnen. De game zal op 22 augustus in Noord-Amerika lanceren, waarna wij Europeanen er een dag later, dus op 23 augustus, mee aan de slag kunnen.

Naast de trailer brengt Naughty Dog nog meer nieuws naar buiten voor de Jak and Dexter-fans onder ons. Naughty Dog zal namelijk alle vier de klassieke Jak and Dexter games die op PlayStation 2 verschenen naar de PlayStation 4 brengen. Om deze aankondiging nog wat op te leuken zal een ieder die Uncharted: The Lost Legacy pre-ordered een gratis digitale kopie van Jak and Dexter: The Precursor Legacy ontvangen voor op de PlayStation 4.

Met de aanstaande komst van Uncharted: The Lost Legacy zal de avonturier in ons allen weer een sprongetje van geluk maken. Naughty Dog belooft ons weer een diep verhaal te willen leveren, met goede gameplay en blockbuster cinematic moments. We’re going on an adventure!

Bron: Naughty Dog

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch