Menu Premium

Nathan Drake verschijnt niet in Uncharted: The Lost Legacy

Froukje Planken 21/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nathan Drake verschijnt niet in Uncharted: The Lost Legacy. Volgens een preview van de game op Playstation Blog zal de aankomende standalone expansion van Uncharted 4 zich richten op het verhaal van Chloe Frazer en Nadine Ross. De hoofdrolspeler van de serie Nathan Drake zal hierbij ontbreken.

Uncharted: The Lost Legacy wordt door Naughty Dog gebracht als een standalone verhaal in het Uncharted universum, wat de ontwikkelaar de vrijheid geeft om andere karakters in de schijnwerpers te zetten. In dit geval zijn het dus de twee vrouwen die beiden een ingewikkelde geschiedenis hebben met Drake.

Uncharted: The Lost Legacy speelt zich af 12 maanden na de gebeurtenissen van Uncharted 4: A Thief’s End. The Lost Legacy richt zich op Chloe’s eigen zoektocht naar de schat: een Indiaas artefact genaamd de Tusk of Ganesh. Ze roept hierbij de hulp in van Nadine, die na de gebeurtenissen in Uncharted 4 werkeloos is geworden. Chloe en Nadine worden met tegenzin partners in deze zoektocht. Volgens Creative Director Shaun Escayg is het een interessant koppel, omdat het tegenpolen zijn. Chloe is spontaan en impulsief, terwijl Nadine zeer gestructureerd is en volgens het boekje te werk gaat.

Wat betreft gameplay zal de opzet en combat herkenbaar zijn voor Uncharted 4 spelers, maar Naughty Dog wil wel verfijningen en verbeteringen aanbrengen. Bijvoorbeeld met een level design die de speler meer vrijheid geeft om op eigen tempo en eigen manier te exploreren. Dit vertaalt zich in uitgestrekte levels met omgevingspuzzels en shootouts.
Nieuwe wapens, waaronder een ‘silenced pistol’ brengen nieuwe manieren van stealth gameplay met zich mee. Tenslotte zullen er grotere combat encounters zijn met veel keuze vrijheid en meer stealth opties.

Uncharted: The Lost Legacy werd in december aangekondigd op de Playstation Experience 2016 met een sfeervolle gameplay trailer, die je hieronder nog eens kunt checken.

Uncharted: The Lost Legacy verschijnt later dit jaar op de PS4 als standalone game of als deel van de Uncharted 4 Digital Deluxe Edition. Kijk jij er al naar uit om weer terug te keren naar het Uncharted universum? Laat het hieronder weten!

 
Bron: Playstation.Blog, Polygon

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch