Menu Premium
Loading...

Ultra Street Fighter IV Launch Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn het ondertussen wel gewend dat ze bij Capcom grote liefhebbers zijn van nieuwe versies uitbrengen van games en daar ‘Ultra’ voor plakken. Dit keer gaat het om nieuwe personages én een verandering in balans, wat natuurlijk niet onbelangrijk is in fighters. Neem een kijkje in de Ultra Street Fighter IV Launch Trailer.

Naast alle bekende vechtersbazen is er in deze nieuwe versie ook wat vers bloed toegevoegd en we zienal een aantal van de nieuwe gezichten in de trailer voorbij komen. Wat dit betekent voor de balans in de game is pas duidelijk als we het spelen, maar meestal zit dat bij Capcom wel goed. Ze hebben in ieder geval hun best gedaan om nieuwe vechtmechanics toe te voegen en de gameplay te her-balanceren door de nieuwe personages. Bij een nieuwe versie horen natuurlijk ook een handje vol stages als achtergrond om lekker je tegenstander in elkaar te rossen. De game is natuurlijk een van de paradepaardjes van de Capcom Pro Tour, dus zal hopelijk het wachten waard zijn.

Nu er ook een nieuwe versie van Mortal Kombat komt, zal de discussie die al uit de hoogtij dagen van de arcade hal duurt tot grote hoogte oplaaien: Welke fighting game is de allerbeste? Laat het weten in de comments, want ik ben wel benieuwd.

Ultra Street Fighter IV Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch