Menu Premium

Ubisoft, Xbox en ESL kondigen Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League aan

Karim Shehata 30/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft heeft met Tom Clancy’s Rainbow Six Siege een aardige troef in handen als het eSports betreft. Niet alleen Ubisoft zelf ziet dit in, maar ook bedrijven als Microsoft en de ESL. Deze drie partijen hebben onlangs dan ook de Rainbow Six Pro League aangekondigd.

De Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League komt naar Xbox One en PC, waar er in totaal een prijzenpot van $100.000 te winnen valt. Op 4 maart gaat het eerste seizoen van deze Pro League van start, op de Intel Extreme Masters in Katowice, Polen. De Europese PC-competitie begint met acht wedstrijden, waarna dit kunstje herhaald zal worden in Noord-Amerika en wereldwijd op de Xbox One.

Wanneer het seizoen eindigt, vinden de Season Finals plaats. Hier wordt de prijzenpot in tweeën gedeeld, waardoor er $50.000 te winnen valt op de Xbox One en $50.000 op de PC. Deze finales worden natuurlijk live uitgezonden.

Ubisoft gaat dus met Microsoft en de ESL in zee om een strakke competitie voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege op te zetten. Ga jij het op de voet volgen, of zelfs meedoen? Laat het ons weten in de comments!

Ubisoft, Xbox en ESL kondigen Tom Clancy's Rainbow Six Pro League aan

Ubisoft, Xbox en ESL kondigen Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League aan

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch