Menu Premium

Ubisoft registreert het domein Shadownet

Gamekings Redactie 27/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft registreert het domein Shadownet en voor Splinter Cell fans zou er bij die naam een belletje moeten gaan rinkelen. De subdivisie van Third Echelon kennen we namelijk al uit deel twee en drie van de Splinter Cell serie.

De Shadownet spionnen behoren tot één van de speelbare teams in de multiplayers van Pandora Tomorrow en Chaos Theory, deel twee en drie van de Splinter Cell serie. De spionnen van Shadownet onderscheiden zich door hun snelheid en behendigheid.

Een zesde deel van de Splinter Cell serie,Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist staat gepland voor augustus 2013. In dit deel wordt het corrupte Third Echelon door de president stop gezet en vervangen door Fourth Echelon. Dit nieuwe elite team gaat de strijd aan met een groep terroristen die een Blacklist hebben opgesteld van steeds extremere terroristische aanslagen.

Maar heeft Ubisoft misschien nog meer gepland voor de Splinter Cell serie? De domeinnamen die Ubisoft nu heeft geregistreerd zijn SplinterCellShadownet.com en SplinterCell-Shadownet.com. We kunnen natuurlijk hopen dat er een Shadownet spin-off van Splinter Cell in de maak is, maar het is net zo goed mogelijk dat Ubisoft de domeinen heeft geclaimd om een aanzienlijk minder spannende reden. Namelijk zodat niemand anders het domein kan gebruiken.

Met een beetje googlen is snel te zien dat een hoop fans van de serie blij zouden zijn met een Shadownet spin-off. Maar blijkt Ubisoft toch alleen zijn intellectueel eigendom te willen beschermen met de aankoop van deze domeinnamen dan zullen zij zich voorlopig moeten troosten met Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist.

Ubisoft registreert het domein Shadownet

Ubisoft registreert het domein Shadownet

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch