Menu Premium

Ubisoft legt ontbreken van multiplayer in Far Cry Primal uit

Gamekings Redactie 06/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de vorige delen van de Far Cry-serie was het gebruikelijk dat er een multiplayer-component aanwezig was. Niettemin kopen de meest mensen een Far Cry game voor de single player, wat natuurlijk niet zo’n gekke gedachte is. Ubisoft heeft dan ook besloten om de multiplayer in de volgende game uit de serie over te slaan.

Deze informatie was jou wellicht al bekend, maar community manager Jason Paradise gaf onlangs tekst en uitleg op het forum van Steam. Het development-team wil zich namelijk meer focussen op de core gameplay en de spelers de beste single player-ervaring  bieden.

“Het stenen tijdperk tot leven brengen en spelers een sterke gameplay-ervaring bieden, in lijn met de Far Cry-serie, betekende dat wij de core gameplay opnieuw moesten uitvinden. Dit was zeker geen kleine onderneming. De focus lag op het leveren van deze fantasie, wat duidelijke prioriteiten voor het team vereiste”, aldus Paradise.

Far Cry Primal zal op 23 februari uitkomen voor de PlayStation 4 en Xbox One, en voor de PC op 1 maart. Is het ontbreken van een co-op mode voor jou een dealbreaker? Laat het ons weten in de comments!

Ubisoft legt ontbreken van multiplayer in Far Cry Primal uit

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch