Menu Premium

Ubisoft kondigt Tom Clancy’s The Division: Heartland aan

Alex 06/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft heeft aangegeven dat zij bezig zijn met een nieuwe The Division-game. Het Franse bedrijf heeft verder nog maar weinig details vrijgegeven omtrent deze aankomende shooter. De naam voor deze nieuwe telg uit The Division-familie wist Ubisoft echter al wel te vermelden. De game moet straks door het digitale leven gaan als Tom Clancy’s The Division: Heartland.

Heartland is in goede handen

Het mag geen verrassing zijn dat Ubisoft nog geen datum heeft voor The Division: Heartland. De game staat vooralsnog gepland voor een release ergens in 2021 of 2022 en zal te spelen zijn op pc en consoles. Red Storm Entertainment – een studio dat onderdeel is van Ubisoft – heeft de schone taak gekregen om de game te ontwikkelen. Red Storm is geen onbekende als het gaat om Tom Clancy-games. De studio is in het verleden namelijk verantwoordelijk geweest voor games als Rainbow Six, Ghost Recon, The Division en The Division 2. Heartland moet een standalone titel gaan worden en zal een free-to-play model met zich meekrijgen. Wanneer Ubisoft met meer details naar buiten komt is helaas nog niet bekendgemaakt.

En dat is nog niet alles…

Mocht je nou onderweg zijn en toch zin hebben om een game als The Division te spelen, dan heeft Ubisoft goed nieuws. Naast de bovengenoemde titel is het bedrijf ook nog bezig met een mobile game. Wat wij daarvan kunnen gaan verwachten is nog niet duidelijk. Verdere details zoals de naam en releasedatum volgen later. The Division 2-spelers worden in de plannen van Ubisoft gelukkig niet vergeten. Het tweede deel zal aan het einde van dit jaar voorzien gaan worden van nieuwe content, zoals een heuse nieuwe gamemodus.

Maar wacht, er is meer!

Mocht je nu nog niet helemaal verzadigd zijn met al deze The Division content, dan is er wederom goed nieuws. Het The Division-universum zal naast de bestaande én toekomstige games ook voorzien gaan worden van een film en een boek. Laatstgenoemde zal zich gaan richten op de gebeurtenissen na The Division 2. Genoeg om naar uit te kijken dus. Op welk onderdeel zit jij het meest te wachten? Of is dit een overkill aan The Division content? Wij zijn benieuwd naar je mening. Laat deze dan ook vooral achter in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch