Menu Premium
Loading...

The Division 2 Review: “Uitgebreide variaties in gadgets & loot”

19/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat Anthem een beetje de steken heeft laten vallen, probeert Ubisoft toch even te laten zien hoe je een Looter-shooter maakt. Met het tweede deel van de Division probeert Ubisoft een succes te maken dat voor velen uurtjes gespeeld kan worden. Veteranen van het vak buit schieter: Koos en Daan, gaan bespreken wat zij van dit spel vinden in de Division 2 Review: “Deze game ga ik blijven spelen”

Verken Washington’s dark zones met je vrienden

Van veel games wordt gezegd dat ze leuker zijn met vrienden. Dit is vanzelfsprekend, want gedeelde leed is halve leed. Division 2 gaat er echt vanuit dat je met vrienden speelt. De wereld en levels zijn opgezet met het idee dat je in een groep van vier zit. Dit kan tot frustraties leiden als je liever alleen speelt en dat is wel jammer. Als je echter een groep vrienden hebt, heb je als groep echt de ruimte om je aan te passen aan elkaar. Hierdoor kan je nog gerichter en slimmer de vijanden uitschakelen. Dit komt ook door het grote arsenaal aan wapens en gadgets waaruit je kan kiezen. Je kan heel offensief zijn met bijvoorbeeld de turret, maar je kan er ook voor kiezen om je teammaten te healen. En met allen keuzes kan je nog uit variaties kiezen.

Ubisoft levert goed werk af

De heren zijn vooral te spreken hoe goed het spel draait en werkt. Vrijwel geen crashes en bugs. Je hebt gewoon een grote stad waarin je vrij kan bewegen. Dit maakt het voor de heren heel makkelijk om het spel verder te spelen nadat ze de review hebben afgerond. Ubisoft toont dat wel weten hoe ze een grote game zoals deze moeten maken.

Maar wil je het van de heren zelf horen wat zij van Division 2 vinden? Kijk dan de Division 2 Review: “Deze game ga ik blijven spelen”

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch