Menu Premium

Ubisoft kondigt de Assassin’s Creed Heritage Collection aan

Gamekings Redactie 04/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al sinds het moment dat Ubisoft met de Assassin’s Creed-serie om de hoek kwam, behoort deze tot de toppers in de markt. Wat is er nou leuker dan om op je vrije middag van een dak af te springen en iemand aan je mes te rijgen? In het echt zouden we dan meteen in de bajes belanden, maar gelukkig hebben we de Assassin’s Creed-games waarin dit allemaal wel gewoon mogelijk is. Ubisoft kondigt de Assassin’s Creed Heritage Collection aan en hiermee zullen we nog heel wat uren sluipend door het leven gaan.

Er zijn al verschillende delen in de AC-serie uitgekomen, waaronder verschillende bundels. De games Assassin’s Creed: Brotherhood en Revelations werden door velen gezien al niet-volwaardige game, terwijl deze juist wel het verhaal compleet maakten. In de gehele serie draaide het verhaal om Desmond Miles en in elke game speelde je met een van zijn voorvaderen. Ubisoft moet gedacht hebben dat het enigszins wel handig zou zijn om alle AC-games te bundelen, vandaar ook deze Heritage Collection. Deze gamebundel zal bevatten:

• Assassin’s Creed
• Assassin’s Creed 2 Game of the Year Edition
• Assassin’s Creed Brotherhood
• Assassin’s Creed Revelations
• Assassin’s Creed 3

De Assassin’s Creed Heritage Collection is vanaf 8 november verkrijgbaar voor de Xbox 360, de PlayStation 3 en de PC. Leuk detail is dat deze game-collectie exclusief uitkomt op het Europese continent. Bereid je er maar alvast op voor, want zo direct kun je in deze bundel aan de slag met Altaïr, Ezio Auditore da Firenze en natuurlijk Connor.

Ubisoft kondigt de Assassin’s Creed Heritage Collection aan

Ubisoft kondigt de Assassin’s Creed Heritage Collection aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch