Menu Premium

Ubisoft komt deels terug op beslissingen frauduleuze Far Cry 4 PC keys

Angelique Grift 02/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog geen week geleden had Ubisoft besloten om alle Far Cry 4 PC keys te blokkeren. Het gaat hier om keys waarvan de Franse uitgever denkt dat ze zijn verkregen met behulp van een valse creditcard. Ze hebben er een aantal nachten over geslapen en komen nu deels terug op hun beslissing over de frauduleuze Far Cry 4 PC keys.

Met de klachten van de gamers in hun achterhoofd is de uitgever een onderzoek gestart naar deze keys, want ook EA’s Origin kampt met een soortgelijk probleem. Dankzij de uitkomsten van dit onderzoek is Ubisoft deels teruggekomen op hun beslissing om alle oneerlijk bemachtigde keys te blokkeren. Gamers die hun key al succesvol hadden geactiveerd en de games hebben gespeeld, hoeven zich geen zorgen te maken. Deze zullen gereactiveerd worden. Volgens een mail aan Gameinformer worden de overige doorverkochte en  frauduleuze codes wél gedeactiveerd.

Ondanks dat Ubisoft nu deels is teruggekomen op hun beslissing houden ze wel vol dat de codes die op verdachte wijze zijn gekocht, gedeactiveerd worden. Ubisoft raadt dan ook aan in het vervolg je aankoop te doen via Uplay of andere vertrouwde verkooppunten.

Bron: Gameinformer

Ubisoft komt deels terug op beleid gefraudeerde Far Cry 4 PC keys

Ubisoft komt deels terug op beleid gefraudeerde Far Cry 4 PC keys

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch