Menu Premium

Ubisoft geeft onder andere Assassin’s Creed II gratis weg op PC

Reilly 02/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als we dan toch een voordeel van de huidige corona situatie moeten uitlichten dan is het de vrijgevigheid van de industrie. Aan alle kanten worden games gratis weggegeven om mensen aan te moedigen lekker thuis te blijven. Deze keer is Ubisoft aan de beurt. Dit doen ze onder het motto “Play Your Part. Play At Home.”.

Ubisoft geeft games weg via uPlay

Om de games te claimen zul je wel een Ubisoft account moeten hebben. De games worden namelijk niet via bijvoorbeeld Steam weggegeven maar via Uplay. Als je een Ubisoft account hebt kun je de games hier gratis claimen.

Naast Assassin’s Creed II geeft het bedrijf ook andere toffe games weg. Rayman Legends is bijvoorbeeld een lekkere platformer. Overigens heeft Ubisoft deze game recent al eerder gratis weggegeven, maar mocht je het toen gemist hebben heb je nu dus nog een kans.

Child of Light komt nog uit de tijd dat het Franse bedrijf volop wat kleinere indie-achtige titels aan het maken was. Een kleinere titel dan we gewend zijn van AAA uitgevers maar niettemin een game die volgens Gamekings zeer aan te raden is.

Een drietal wat oudere games dus, maar zeker niet de minste!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch