Menu Premium
Loading...

Rayman Legends Next-Gen Review

01/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rayman Legends is al een tijdje uit op verschillende consoles, maar nu is eindelijk de beurt aan de PlayStation 4 en Xbox One. Steven en Boris hebben de game gespeeld en vertellen je of het de moeite waard is om te upgraden naar de next-gen versie van deze game. Of deze next-gen versie van Rayman Legends betere graphics heeft en of er leuke extraatjes zijn toegevoegd, hoor je van Steven en Boris in deze Rayman Legends Next-Gen review.

Rayman Legends is een klassieke 2D-platformer die zich afspeelt in het altijd kleurrijke Rayman-universum en is het vervolg op het succesvolle Rayman Orgins, die in 2011 het licht zag. Rayman, Globox en de teensies zijn in een wereld vol mysterieuze schilderijen beland. Elk schilderij heeft zijn eigen wereld en verhaal, en het is aan jou om deze allemaal te ontdekken. Je zult flink moeten rennen, vliegen en springen om door de verschillende levels heen te komen. Soms krijg je hier alle tijd voor, maar in sommige levels zul je moeten rennen voor je leven wanneer je wordt achtervolgd door één van je vele vijanden.

Zit jij erover na te denken om Rayman Legends is huis te halen, of heb jij Rayman Legends al gespeeld en ben je benieuwd of het het waard is om hem nog een keer te halen op de PlayStation 4 of Xbox One? Check dan deze review met Steven en Boris van Rayman Legends.

Ontwikkelaar: Ubisoft Montpellier
Uitgever: Ubisoft
Platform: PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Wii U en PlayStation Vita.

Rayman Legends Next-Gen Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch