Menu Premium

Ubisoft geeft je een gratis game als je The Division 2 pre-orderd, toffe actie of een goedmakertje?

Hylke Haagsma 15/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft speelt voor sinterklaas wanneer jij The Division 2 pre-orderd. Let op, dit geldt voor de PC. Je zult de game moeten reserveren voor 14 maart.

Alsjeblieft,een gratis game!

Je kunt kiezen tussen Ghost Recon: Wildlands, Watch Dogs 2 of Far Cry Primal. De move lijkt een tof cadeautje te zijn, maar ondertussen ook een afleidingsmanoeuvre. Ubisoft bied de The Division 2 namelijk niet op Steam aan. Ze verkopen de game namelijk alleen via Uplay en op de Epic Games store. Voor toekomstige Ubisoft games wordt hetzelfde verwacht.

Directeur Yves Guillemot noemde het landschap van digitale distributie “uitdagend”, dit omdat iedereen vecht voor sublieme content.  De reden om voor de Epic Store te kiezen in plaats van Steam heeft volgens de Ubisoft-directeur vooral te maken met het eigen Uplay. Guillemot vertelde hier het volgende over: “With this deal, we seized an opportunity to increase player exposure to our own store. While at the same time supporting a partner that greatly values our games and provides materially better terms. We believe this deal is a long-term positive for Ubisoft.”

Crashende Beta

Ga je de bèta van The Division 2 checken? Dan adviseert Ubisoft je om de private bèta om de twee tot drie uur een keer opnieuw op te starten. Natuurlijk is het normaal dat een bèta fouten bevat aangezien de game nog niet af is. Maar in deze private bèta zitten mogelijk wel twee hele grote bugs.

“We are aware of an issue where your game client will crash after an extended gameplay session”, schrijft Ubisoft. Uiteraard horen ze bij Ubisoft graag hoe de bèta ontvangen wordt. Maar ze waarschuwen ook alvast voor deze bug…

Ook is het zo dat als je niet in de game zit en een invite krijgt van een vriend binnen de game, je game daarna kan crashen wanneer je de game in komt. Om dit probleem te voorkomen moet je de game eerst opstarten en de groep direct joinen terwijl je al in de game zit.

Daan en Jelle gingen eerder hands on met The Division 2, mocht je daar benieuwd naar zijn kan je dat hier checken.

Gaan jullie de game pre-orderen? En ben je extra gemotiveerd om dit te doen doordat je een gratis game krijgt?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch