Menu Premium
Loading...

Hands-on Tom Clancy’s The Division 2: Red Washington D.C.

25/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Division is de enige online game die Jelle wel eens echt heeft gespeeld. Daan heeft hem keurig begeleid in zijn eerste stapjes in de wondere wereld van het online gamen. Helaas wist het eerste deel van The Division niet zijn online spelers vast te houden. Na een maandje was iedereen wel uitgekeken op de game. Zoals bij menig online game was er een gebrek aan endgame content. Massive Entertainment heeft geluisterd naar de klachten van de community en de laatste tijd zijn er toch een hoop spelers wedergekeerd naar de besneeuwde straten van New York. Of ze dat momentum vast kunnen houden met dit vervolg is echter de vraag. Daan en Jelle hebben de game gespeeld deze E3 en staan klaar om jullie er alles over te vertellen. Check nu: Hands-on Tom Clancy’s The Division 2: Red Washington D.C.

Ditmaal is de moerassige hoofdstad van de V.S. aan de beurt!

Washington D.C. is er net als New York slecht aan toe in The Division 2. De overlevers hebben een aantal kampen opgebouwd waar ze moeizaam proberen hun bestaan weer op te bouwen. Maar zoals altijd in videogameland zijn er kapers op de kust. Groepen plunderaars bedreigen het bestaan van deze vredelievende overlevers. Gelukkig ben jij daar met je team elite agenten. Washington is 1 op 1 nagebouwd in de game. Dus je kan langs het Witte Huis, The Jefferson Memorial en natuurlijk The Washington Monument.

Bij The Division stonden de vijanden bekend om de gigantische hoeveelheid kogels die ze konden hebben. Nu kunnen de grote jongens zeker een hoop kogels hebben, maar moet je wel eerst verschillende stukken van hun bepantsering afschieten om ze kwetsbaar te maken. Je kan aan de slag met drie verschillende klassen. De survivalist, de demolitionist en de sharpshooter. Voor welke klasse gaan jullie? En wat moet The Division doen om jullie weer terug te winnen?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch