Menu Premium

Ubisoft geeft details over crafting-systeem Assassin’s Creed Syndicate

Mark Hoogland 29/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In aanloop naar de release van Assassin’s Creed Syndicate verspreidt Ubisoft stukje bij beetje meer informatie over de game. De nieuwste toevoeging aan de reeks lekkermakertjes betreft een analyse van het uitgebreide crafting-systeem.

Hoewel voorganger Unity het niet zo op het craften leek te hebben, grijpt Assassin’s Creed Syndicate wel degelijk terug naar de mogelijkheden die je daarvoor – in bijvoorbeeld AC: Black Flag – had. Voor de upgrades in Syndicate zul je naast resources ook de benodigde blauwdrukken moeten hebben, welke verspreid zijn in de vertrouwde schatkisten. Door verder je zogeheten Scavenger-ability te upgraden vind je automatisch meer resources in de wereld.

Naast het craften van gear, outfits en persoonlijke upgrades kunnen knutselaars de rescources in Syndicate ook benutten om je gang of paardenkoets te versterken, of de politie om te kopen. Speciale gear zal daarnaast vrij te spelen zijn via side quests of het koppelen van de game aan je Uplay-account. Uiteraard hebben Jacob en Evie allebei ook hun unieke gear – met bijbehorende skill-bonussen.

Assassin’s Creed Syndicate verschijnt 23 oktober voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Een kleine maand later volgt de release voor de PC.

Bron: VG24/7

Ubisoft geeft details over crafting-systeem Assassin's Creed Syndicate

Ubisoft geeft details over crafting-systeem Assassin’s Creed Syndicate

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch