Menu Premium

Twee nieuwe Titans onthuld voor Titanfall

Karim Shehata 08/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de Call of Duty- en Battlefield-series weten we precies wat we kunnen verwachten. Eerstgenoemde titel is de fast-paced titel van Activision, terwijl de Battlefield-franchise steeds dichterbij het echte gevoel van oorlog wil kruipen. Hoewel de games in deze series helemaal niet slecht ontvangen worden, is het natuurlijk altijd leuk als er verfrissing komt in het first-person shootergenre. In 2014 krijgen we deze dan ook in de vorm van Destiny en Titanfall. Laatstgenoemde game laat ons nu wat nieuwe footage zien, want er zijn twee nieuwe Titans onthuld voor Titanfall.

Deze gaan door het leven als de Ogre en de Stryder. De Ogre is een zeer zware en lompe Titan, welke dus zeer goed gebruikt kan worden wanneer er simpelweg hard en grof geweld gebruikt moet worden in Titanfall. De Stryder daarentegen is zeer snel en behendig, waardoor je dus zomaar aan je tegenstander kunt ontglippen. De speler krijgt door middel van de Ogre, Stryder en de vele andere Titans in de game zeer veel keus over de manier van spelen met de massieve robots.

Respawn Entertainment gaf daarnaast aan dat Titanfall in de laatste fase van de ontwikkeling is, waardoor de game zijn verwachte release van maart 2014 lijkt te gaan halen. Na wat oppoetswerk gaat de game in de eerdergenoemde maand verschijnen voor de PC, Xbox 360 en de Xbox One.

Twee nieuwe Titans onthuld voor Titanfall

Twee nieuwe Titans onthuld voor Titanfall

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch