Menu Premium

Twee nieuwe maps voor Evolve aangekondigd

Andor Joosten 12/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige maand kwam Evolve uit, de asymmetrische shooter van Turtle Rock Studios. We zijn nu een maand verder en er is al nieuws te melden rondom de game. Er zijn namelijk twee nieuwe maps voor Evolve aangekondigd.

Deze maps heten Broken Hill Mine en Broken Hill Foundry. De eerstgenoemde map zal bestaan uit verschillende gebieden, namelijk een steengroeve, een venom hound nest en een grote transport band. Nieuw in deze map is de mogelijkheid voor het monster om bepaalde shortcuts open te slaan naar de binnenste boorkamer en hierdoor een shortcut te nemen. Deze map is klein en dicht om het rennen te beperken en stealth gameplay te bevorderen.

De tweede map, Broken Hill Foundry, speelt zich af in een industrieel complex wat bestaat uit een aantal open gebieden en dichte gangen, maar ook de straten en daken van Slagtown. Nieuw in deze map is de mogelijkheid voor het monster om kratten bohrium op te eten, met het nadeel dat een krat breken zoveel geluid maakt dat de hunters weten waar het monster is. Deze map zal dus ook een wat meer menselijke invloed hebben in de environment, in tegenstelling tot de vele bossen die Evolve al te bieden heeft.

Deze twee maps zijn vanaf 31 maart kosteloos te verkrijgen op de Xbox One, terwijl de PC en PlayStation 4 spelers moeten wachten tot 30 april. Lijken deze maps je wat? Laat je gedachten achter in de comments.

Bron: Turtle Rock Studios

Twee nieuwe maps voor Evolve aangekondigd

Twee nieuwe maps voor Evolve aangekondigd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch