Menu Premium

Transformers: Fall of Cybertron Street View site laat robots in je straat vechten

Gamekings Redactie 12/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Transformers: Fall of Cybertron Street View site laat robots in je straat vechten als je jouw adres invoert. Een gimmick van de makers van Transformers combineert beelden van Google Maps en Street View met een CG filmpje, waardoor je Grimlock (Grimlock smash!) ziet knokken tegen Shockwave in je eigen straat. Als je dacht dat je wijk veilig was, laten deze beelden je daar heel anders over denken.

De gebruikelijke slow motions en ontploffingen zijn uiteraard ook aanwezig. Het is wel apart om te zien dat mensen op de markt in mijn wijk rustig blijven shoppen terwijl gigantische robots de tent afbreken, maarja ze zijn bij mij in de buurt ook wel wat gewend natuurlijk.

De site dient uiteraard om de Transformers: Fall of Cybertron game te promoten die sinds augustus in de winkel ligt voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. In die game kan je andermans huizen platstampen. Tenminste, zolang ze op Cybertron wonen, want Fall of Cybertron speelt zich af in de laatste dagen van de gedoemde technologisch geavanceerde planeet.

De site heeft het zeer verassende adres: http://www.transformersonyourstreet.com en ze beloven geen misbruik te maken van je adresgegevens. Zoals bijvoorbeeld échte transformers je huis laten slopen voor de volgende film van Michael Bang! Michael Boom! Michael Bay! Hoe ziet jouw straat er uit als er een paar reusachtige robots de boel kort en klein slaan?

Transformers: Fall of Cybertron Street View site laat robots in je straat vechten

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch