Menu Premium
Loading...

[Trailer] TrackMania Turbo verschijnt 24 maart

Duncan Israel 05/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het worden drukke maanden voor Ubisoft. Vandaag heeft de Franse uitgever namelijk bekendgemaakt dat op 24 maart het nieuwste deel in de TrackMania-franchise uitkomt, genaamd TrackMania Turbo.

De arcade race-game staat bekend om zijn bizarre achtbaan constructies, waarin de speler elke keer moet proberen om zijn of haar snelheid te verbeteren. Dit kan op één van de 200 bestaande tracks. Daarnaast zit er in deze TrackMania Turbo ook een Trackbuilder-functie, waarbij spelers een oneindig aantal tracks kunnen bouwen, om zo hun vaardigheden te trainen en op de proef te stellen.

Zoals je in de trailer kunt zien, vinden de tracks plaats in vier verschillende omgevingen met ieder hun eigen rijstijl. Zo is onder andere te zien hoe je door het tropische paradijs van het gloednieuwe Rollercoaster Lagoon heenrijdt, waarbij je over de zonnige stranden en magnetische achtbanen moet racen. Daarnaast zijn International Stadium, Canyon Grand Drift en Valley Down & Dirty terug met een grafische oppoetsbeurt.

Elke auto die je kunt besturen  is speciaal ontworpen voor deze TrackMania, waardoor de speler volgens Ubisoft nog verder wordt ondergedompeld in de arcade race-ervaring. Deze game is een typische race-game die easy to learn, hard to master is. Wij zijn benieuwd wie er, na het zien van de trailer, zijn of haar stuurtje uit het vet haalt om op 24 maart, op de PlayStation 4, Xbox One of PC, TrackMania Turbo helemaal suf te spelen. Laat het ons weten in de comments!

Trackmania Turbo verschijnt 24 maart

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch