Menu Premium
Loading...

[Trailer] Trackmania Turbo – Creative Inspiration Behind the Scenes

Mark Hoogland 30/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Easy to learn, hard to master. Zo luidt het devies voor Trackmania Turbo, de halsbrekende racegame die momenteel volop in ontwikkeling is bij het Franse Nadeo, onderdeel van Ubisoft. Vandaag verscheen een nieuwe video die ons een kijkje biedt achter de schermen van de game.

François Alaux, creative director van Trackmania Turbo, legt in de video uit wat er allemaal is komen kijken bij de totstandkoming van Trackmania Turbo. De circuits, de inspiratie achter de modellen van de auto’s, het ontwerp van de logo’s en de – zowel op de Japanse als westerse cultuur geënte – billboards, het komt allemaal voorbij. Hiermee is deze Behind the Scenes-video het meest informatieve stukje video dat we tot dusver van de game hebben gezien. Check hem dus snel!

Tegelijk met bovenstaande video bevestigde Ubisoft vandaag ook dat Trackmania Turbo volledig compatible zal zijn met Oculus Rift voor Windows 10 en PlayStation VR. Afgelopen juni werd de game al op de E3 gedemonstreerd met Virtual Reality, dus helemaal als een verrassing komt dit nieuws niet. Toch is het wel prettig om officieel te weten hoe en met welke devices we ons volgend jaar misselijk kunnen racen.

Trackmania Turbo wordt in het eerste kwartaal van 2016 verwacht voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Heb jij al zin om ermee los te gaan, al dan niet met VR? Laat het weten in de comments!

Nieuws_20151030_TrackmaniaTurboBehindtheScenes

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch