Menu Premium
Loading...

[Trailer] Rocket League krijgt in november nieuwe modi en features

Karim Shehata 28/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rocket League is één van de grote verassingen van dit jaar. De game verscheen afgelopen zomer voor PC en PlayStation 4  en werd, mede doordat de game ‘gratis’ te verkrijgen was via PlayStation Plus, een heel groot succes. Op dit moment wordt de game nog steeds onderhouden met updates. In november verschijnt er een nieuwe grote update voor de game, welke nieuwe modi en features zullen toevoegen aan de game.

Zo komen er onder meer twee modi terug uit Super Acrobatic Rocket Powered Battle-Cars, de voorganger van Rocket League. De modes Cubic en Time Warp zullen in november hun opwachting gaan maken in Rocket League, terwijl er ook een mode als Moonball wordt toegevoegd aan de game.

Echter blijft het hier niet bij, want ontwikkelaar Psyonix geeft je na het installeren van deze update de mogelijkheid om matches te muteren. Hier zal een aparte playlist voor komen, waarin je onder meer de zwaartekracht en de boosts kunt aanpassen. Ook worden er een aantal afwijkende presets meegeleverd met de update.

Deze update voor Rocket League verschijnt volgende maand voor PC en PlayStation 4. Ga jij de game spelen met custom settings tegen die tijd? Laat het ons weten in de comments!

Rocket League krijgt in november nieuwe modi en features

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch