Menu Premium
Loading...

[Trailer] Rise of the Tomb Raider – Woman vs. Wild Episode 3

Mark Hoogland 04/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de release van Rise of the Tomb Raider nog maar negen dagen van ons verwijderd, is het tijd geworden voor de laatste video in de Woman vs. Wild-trilogie. In dit slotstuk zien we Lara Croft tombs raiden dat het een lieve lust is.

Het verkennen van grotten, graftombes en lang vergeten tempels is natuurlijk altijd al een belangrijk onderdeel geweest van de Tomb Raider-franchise. Ook in Rise of the Tomb Raider zal Lara allerlei obscure plekken kunnen exploren en historische artefacten verzamelen.

Via een nieuw vertaalsysteem kan Lara nu ook drie eeuwenoude talen leren, te gebruiken voor het ontcijferen van teksten die naar verborgen schatten leiden. Om deze te bereiken moet er natuurlijk ook vervaarlijk geklommen en gepuzzeld worden in de omgeving. Hoe dit in zijn werk gaat zie je in bovenstaande trailer!

Rise of the Tomb Raider verschijnt op 13 november in Europa voor Xbox One en Xbox 360. De game verschijnt in het voorjaar van 2016 voor de PC, om later dat jaar ook uit te komen op de PlayStation 4.

Nieuws_201511104_RistoftheTombRaiderWomanvsWild3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch