Menu Premium
Loading...

[Trailer] Nieuwe multiplayer trailer DiRT Rally

Boy Körver 18/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder werd er door Codemaster een release van DiRT Rally op de PlayStation 4 en Xbox One aangekondigd. In een vandaag vrijgegeven trailer worden de vernieuwingen van de multiplayer-modus belicht, die deel zijn van eerder beloofde nieuwe content. Deze nieuwe content wordt ook toegevoegd aan de inmiddels al beschikbare PC-versie van de race-game.

De trailer richt zich dus op de multiplayer en laat zien dat we dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse events kunnen verwachten. De Weekly Events dagen spelers uit om in die week een aantal stages te voltooien. Waar de Daily Events spelers één mogelijkheid bieden om een goede tijd neer te zetten op een voor die dag aangewezen stage, daagt een Monthly Event je uit om je beste beentje voor te zetten door je rijvaardigheid en uithoudingsvermogen op de proef te stellen. Naast al het event-geweld wordt het ook mogelijk om met vrienden een eigen league te starten of een al bestaande te joinen.

Op de PC kun je al een tijdje aan de slag met DiRT Rally, maar is vanaf 5 april 2016 beschikbaar op de PlayStation 4 en Xbox One. Ga jij je off-road rijvaardigheid testen in deze game? Deel het met ons in de comments!

Nieuwe multiplayer trailer DiRT Rally

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch