Menu Premium
Loading...

[Trailer] Microsoft bevestigt PC-versie Quantum Break

Karim Shehata 11/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Remedy Entertainment heeft een spectaculaire trailer uitgebracht van Quantum Break. Daarnaast hebben ze bekendgemaakt wat je krijgt als je een pre-order plaats op Xbox Live voor de game. Je krijgt namelijk Alan Wake, samen met wat extra’s!

Om te beginnen krijg je bij aanschaf van Quantum Break Alan Wake met de DLC-pakketten The Signal en The Writer gratis. Daarnaast krijg je bij een pre-order Alan Wake’s American Nightmare, om het completer te maken. Overigens is er ook een Xbox One-bundel aangekondigd. Deze bundel bevat Quantum Break, alle eerdergenoemde Alan Wake content en 14-dagen Xbox Live.

Deze pre-order bied je een mooie kans om kennis te maken met de Alan Wake-serie. Quantum Break verschijnt op 5 april en zal speelbaar zijn op Xbox One. Echter is vandaag ook bekendgemaakt dat de game op Windows 10 uitkomt, gelijktijdig met de Xbox One-versie. Wanneer je de Xbox One-versie voorziet van een pre-order, krijg je de Windows 10-versie zelfs gratis. Er gingen al een tijdje geruchten dat er een PC-versie zou komen en deze is nu dus bevestigd. De game is overigens wel alleen op Windows 10 te spelen en dus niet op oudere besturingssystemen.

Ga jij Quantum Break checken op de PC, Xbox One of helemaal niet? Laat het ons weten in de comments!

Microsoft bevestigt PC-versie Quantum Break

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch