Menu Premium
Loading...

[Trailer] Kingdom Hearts 2.8 – Final Chapter Prologue

Jeroen Wiersma 17/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ongeveer een week geleden ontstonden er geruchten rondom een mogelijke Kingdom Hearts 2.9. Blijkbaar zaten we er iets naast wat betreft de naam, maar er stond zeker wat te gebeuren. Geen deeltje nummer 2.9, maar een minstens net zo verwarrend deel 2.8 zit er volgend jaar aan te komen, zoals je kunt zien in de Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue trailer!

Kingdom Hearts, de mix van Disney en Final Fantasy in een snelle actie-rpg, staat toch ook een beetje bekend als de serie met een vrij ingewikkeld verhaal. Daarbij kwam nog dat verschillende delen op verschillende systemen uitkwamen, zoals Kingdom Hearts 358/2 days op de Nintendo DS en Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance op de 3DS, waardoor je makkelijk wat hebt kunnen missen. Van de laatst genoemde komt een HD remake en die komt te zitten in deze Kingdom Hearts 2.8.

Daarnaast zullen er ook HD-scenes te vinden zijn over de voorspellers, onder de naam Black Cover, die meer uitleg geven over de historie ten tijde van de Keyblade Wars. Deze zijn verbonden aan de mobiele game Unchained X, die tot op heden alleen in Japan is uitgebracht.

Tot slot zit er ook een passage bij, waarbij je speelt als Aqua, direct na wat er zich heeft afgespeeld in Birth by Sleep. Dit gedeelte van de game draagt de naam Birth by Sleep 0.2 – A Fragmentary Passage.

Meer dan ergens in 2016 en voor de PlayStation 4 krijgen we nog niet van Square Enix wat betreft Kingdom Hearts 2.8. Daarnaast teasen ze ons ook nog eens met de mededeling dat er hard wordt gewerkt aan Kingdom Hearts 3. Ga jij voor deel 2.8, of zou je liever direct aan de slag gaan met het langverwachte derde deel?

Bron: IGN

Kingdom Hearts 2.8 - Final Chapter Prologue

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch