Menu Premium

Kingdom Hearts 2.9 lijkt in ontwikkeling te zijn voor PS3 en PS4

Gamekings Redactie 09/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de wondere wereld van games worden nieuwtjes uit alle hoeken en gaten tevoorschijn getoverd. Het gebeurt maar al te vaak dat iemand door grondig speurwerk LinkedIn-accounts tegenkomt van developers die aan nog niet aangekondigde games werken. Nu is het opnieuw raak en lijkt Kingdom Hearts 2.9 in ontwikkeling te zijn!

Dit kwam aan het licht in het LinkedIn-account van een meneer (wiens naam is weggelaten) die in Osaka voor Square Enix aan het werk is. In zijn profiel staat dat hij werkt aan “Kingdom Hearts 2.9” voor de PlayStation 3 en PlayStation 4. Daarbij neemt hij de “Game idea planning and documentation”, “Game check and balance”, “Boss planning” en “Attraction flow planning and documentation” voor zijn rekening. Niet geheel onbelangrijk is dat er ook een waslijst aan features van Kingdom Hearts 3 wordt genoemd, waar de meneer in kwestie aan lijkt te werken. Mocht je daar benieuwd naar zijn, klik dan gerust even op de bronvermelding.

Het lijkt er dus op dat Kingdom Hearts 2.9 naar de PlayStation 3 en PlayStation 4 komt, en gezien de aanwezigheid van Square Enix op de aankomende Tokyo Game Show mogen we misschien een aankondiging verwachten. Wat vind jij van dit nieuwtje? Laat het weten in de comments!

Bron: Destructoid

Kingdom Hearts 2.9 lijkt in ontwikkeling te zijn voor PS3 en PS4

Kingdom Hearts 2.9 lijkt in ontwikkeling te zijn voor PS3 en PS4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch