Menu Premium
Loading...

[Trailer] Halo 5: Guardians – Cinema First Look

Mark Hoogland 14/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin deze maand trakteerde 343 Industries ons al op de opening cinematic van Halo 5: Guardians. Zojuist kwam officieel nieuw beeldmateriaal naar buiten, in de vorm van een korte video waarin de makers de game bespreken. Check Halo 5: Guardians – Cinema First Look trailer snel!

Hoewel, helemaal nieuw zijn de beelden niet; de hardcore Halo-fan heeft ze allang gezien dankzij de slimme smartphone-filmer die de trailer afgelopen week in een Amerikaanse bioscoop vastlegde. Dat weerhoudt ons er natuurlijk niet van je nu de officieel uitgegeven, full quality variant voor te schotelen.

In de trailer komt een aantal mensen van 343 aan het woord, waaronder studiohoofd Josh Holmes en creative director Tom Longo. Voornamelijk onderwerp van gesprek is de dualiteit tussen Osiris en Blue Team, en de verschillen tussen Spartan Locke en Master Chief.

Halo 5: Guardians verschijnt op 27 oktober, exclusief voor de Xbox One. Naast bovenstaande trailer is er tevens een gameplay-video verspreid, Swords of Sanghelios getiteld. Deze bekijk je hier.

Nieuws_20150914_Halo5Guardians

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch