Menu Premium
Loading...

[Trailer] Far Cry Primal – King of the Stone Age

Mark Hoogland 20/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over iets meer dan een maand kunnen we onze oerdriften de vrije loop laten in Far Cry Primal. Zojuist verscheen een nieuwe trailer, King of the Stone Age, die ons ditmaal iets meer laat zien over de rol van hoofdpersoon Takkar.

Goed, het blijkt dus dat het primitieve land Oros het decor is van een bloedige machtsstrijd tussen drie stammen: de kannibalistische Udam, de vuur-aanbiddende Izila en de Wenja. Takkar, talentvol jager en dierenfluisteraar, komt naar Oros om laatstgenoemde volk voor uitroeiing te behoeden. Als we de trailer moeten geloven gaan we dat in elk geval niet met diplomatiek overleg voor elkaar krijgen.

Voor de liefhebbers verspreidde Ubisoft, gelijk met de trailer, een korte video die ons een blik achter de schermen gunt bij de totstandkoming van Far Cry Primal – in dit geval met name wat betreft het creĆ«ren van de karakters en de oertaal die in de game gesproken wordt. Deze video vind je hier.

Far Cry Primal verschijnt op 23 februari voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Check de trailer snel en laat ons weten of jij je speer al aan het slijpen bent!

nieuws20160120_TrailerFCPrimalKingoftheStoneAge

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch