Menu Premium
Loading...

[Trailer] Blizzard laat Greyhollow Island zien in nieuwe trailer Diablo III

Joep Omes 14/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Diablo III, de dungeon crawler van Blizzard, heeft nog altijd veel spelers, ondanks dat de game al meer dan drie jaar uit is. De game zelf is al uitgebreid met uitbreidingspakket Reaper of Souls en recentelijk verscheen patch 2.3.0, waarin we een nieuwe zone kregen en Kanai’s Cube. Inmiddels zijn we bijna toe aan patch 2.4.0., waarin Blizzard opnieuw een hele nieuwe zone toevoegt aan Diablo III.

Het land waar de verhaallijn van Diablo III zich ontvouwt, genaamd Sanctuary, kent een hoop duistere en exotische locaties. Ditmaal word je meegenomen naar een onheilspellend, donker en regenachtig eiland: Greyhollow Island. Hordes nieuwe monsters en vijanden staan te wachten om jou te grazen te nemen – of om door jou afgeslacht te worden. Natuurlijk wachten er stapels loot en goud om mee te grissen, terwijl jij je een weg baant over het eiland.

Het is dit keer echter niet zo gemakkelijk om achter het verhaal te komen. Omdat de zone alleen wordt toegevoegd aan de Adventure-modus en niet aan de campaign, heeft het team achter Diablo een nieuwe manier van storytelling geïntroduceerd. Door de zone verspreid liggen dagboeken en verslagen met verhalen en quests. De speler moet nu dus zelf op zoek naar de geheimen van de nieuwe locatie, waar je voorheen door de schilderachtige landschappen rende en alle monsters in je pad wegvaagde zonder om te kijken.

Diablo III is beschikbaar voor PC, PlayStation 3, PlayStation 4 en Xbox 360 en Xbox One. Deze patch wordt nog voor het einde van dit jaar verwacht. Check de trailer om alvast een klein beetje te zien van wat Greyhollow Island in petto heeft!

Bron: Battle.net

Blizzard laat Greyhollow Island zien in nieuwe trailer Diablo III

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch