Menu Premium
Loading...

[Trailer] Assassin’s Creed Syndicate introduceert historische figuren

Mark Hoogland 13/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eén van de kenmerken van de Assassin’s Creed-franchise is de aanwezigheid van bekende personen uit de geschiedenis. In een nieuwe trailer voor Assassin’s Creed Syndicate vangen we alvast een glimp op van de historische celebs die we binnenkort in het 19e-eeuwse Londen zullen tegenkomen.

Wie kunnen we straks toevoegen aan de namenlijst, na grote namen als George Washington, Edward ‘Blackbeard’ Thatch en Leonarda Da Vinci? Nou, niet de minste, zo blijkt; in Assassin’s Creed Syndicate kruisen Jacob en Evie Frye’s paden die van onder meer de grote filosoof Karl Marx, schrijver Charles Dickens en evolutievader Charles Darwin. Ook treffen we Alexander Graham Bell, de uitvinder die vaak – ten onrechte – de schepper van de telefoon genoemd wordt. In de trailer is te zien dat deze bolleboos wél een ander tof speeltje voor ons heeft ontwikkeld.

Assassin’s Creed Syndicate verschijnt op 23 oktober voor PlayStation 4 en Xbox One, op 19 november gevolgd door de PC-versie. Check snel de trailer en snuif alvast wat van de geschiedenis op!

Nieuws_20151013ACSyndicateHistorischeFiguren

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch