Menu Premium

Total War: Warhammer III heeft eindelijk een release date

Dansky 04/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Remember, remember the fourth of November. Het is de dag voordat Guy Fawkes een paar honderd jaar geleden betrapt werd met buskruit en een lont. Op deze dag gebeurd niet bijster veel in 2021 behalve dan dat een lang verwachtte en graag geziene RTS een release datum heeft gekregen. Total War: Warhammer III komt namelijk uit op 17 februari 2022!

Het was even slikken dit jaar

Eerder dit jaar kwam nog het nieuws naar buiten dat Total War: Warhammer III in 2021 uit zou komen. Het zou de eerste nieuwe volledige titel van Creative Assembly zijn na Total War: Three Kingdoms en haar veelvoudigheid aan expansions. Tussendoor was daar Total War: Troy maar dit is onderdeel van de subseries. Enfin, de laatste Total War: Warhammer dateert alweer uit 2017 dus het is hoogtijd. Het is leuk om een stad aan te vallen in het Oude China maar heel eerlijk blijft het leuker om een leger te zien bezwijken onder miljoenen ratten. Of vijf draken. Als het maar indrukwekkend is. Helaas kregen we in september dit jaar dan weer een tegenslag: Total War: Warhammer III werd uitgesteld naar early 2022.

Total War: Warhammer III komt day one uit op Game Pass

Vandaag is het hoge woord er dan uit: Total War: Warhammer III komt op 17 februari 2022 uit. En niet alleen dat want in de tweet stond nog een kleinigheidje erbij. Iets wat je bijna over het hoofd ziet.

Oké dit kán je dus niet over het hoofd zien want de game komt óók Day One uit op Game Pass op PC. Voor de Game Pass hebbers onder ons is dit een enorme fijne bijkomstigheid. Voor nieuwkomers van de serie kan dit wel eens een eerste stap down the rabbit hole worden. Naast dit heugelijke nieuws is ook de Early Adopter bonus bekend gemaakt. Als je, je wel eens een dikke ogre hebt willen voelen is dit helemaal jouw straatje: Ogre Kingdoms is namelijk de Early Adopter bonus voor Warhammer III. Deze kan je krijgen door nu te pre-orderen óf als je de game koopt in de eerste week dat ‘ie uit is. Skate heeft de preview al gespeeld en zijn duidelijke mening al klaar. Ben je benieuwd? Check dan vooral de preview om je honger aan te wakkeren.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch