Menu Premium
Loading...

Total War: Warhammer III preview: ‘Overweldigende RTS’

20/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste remaster van Total War over het oude Rome is nog maar net uit. En nu al mogen we op de redactie alweer een nieuwe RTS previewen. We hebben het – zoals de titel al doet vermoeden – over Warhammer III. Een game waar we uiteraard onze eigen Skate voor hebben gevraagd om hen uit te proberen. De vraag is als volgt: gaat deze game iets vernieuwends brengen aan het RTS genre? Of is dit een game waar de redactie wellicht gemixte gevoelens bij heeft?

De Warhammer III preview: Skate weet het wel

RTS games bestaan uiteraard altijd binnen een bepaald principe. Dat heet top down, grote facties en het opbouwen van je factie tot een grote, sterke community is, waarmee je de strijd aan kunt gaan met de rest. Een bekend recept, waarbinnen het soms nog wel eens lastig kan zijn om iets nieuws uit te halen. En toch is het derde Warhammer deel volgens Skate een game die iets anders gaat brengen. Wat dat ‘anders’ dan is vind je uiteraard terug in de preview. Maar we mogen wel alvast verklappen dat Skate er heel blij van werd én heel veel moeite mee had. En ja, dat kan.

2021 is het jaar

In 2021 moet het allemaal gaan gebeuren. En uiteraard is dit nogal een vaag begrip. Nu Skate in ieder geval de game heeft gespeeld (en er uiteraard iets van vindt) lijkt de release van de game toch een stap dichterbij te komen. Anders is er uiteraard niets van te vinden. Een precieze datum aangeven blijft echter lastig, aangezien de game eerder gepland stond om in februari van dit jaar uit te komen. Dit is niet gebeurd en de overkoepelende vraag is nu: heeft dit de game goed gedaan, of kun je deze beter links laten liggen? Je vindt het antwoord zoals altijd in de video hierboven met Skate en JJ.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch