Menu Premium

Tony Hawk’s Pro Skater HD komt naar de PC

Gamekings Redactie 11/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste tijd zijn er vele HD-remakes uitgekomen, maar tot nu toe heeft er nog geen enkele game me zo enthousiast gemaakt als deze: het eerste deel uit de Tony Hawk’s Pro Skater serie. De old skool Birdman is terug en komt ook naar de PC.

Jongens, wat heb ik deze game kapot gespeeld. Toen de game begin 1999 uitkwam kregen eindelijk ook a-atletische personen, zoals ik de kans, een fatsoenlijke ollie te droppen zonder bebloede knieën thuis te komen. En dan nu, met deze HD-remake een kans om die fijne tijd te herbeleven.

De HD-remake van THPS was al bevestigd voor Xbox Live op 18 juli. Voor PlayStation Network is nu naar buiten gekomen dat hij daar een paar weken later beschikbaar is en dat de exacte datum nog volgt. Nu komt de boardgames der boardgames ook nog eens naar de PC en wel later deze zomer.

Ik heb al meerdere, al dan niet HD, remakes van games links laten liggen, omdat ik bang was dat ze met de kennis van nu misschien wel eens enorm zouden kunnen tegenvallen. Misschien was de game wel zo fantastisch door de bepaalde fase waarin je toen zat en verpest je heel je herinneringen door de game veel later nogmaals te spelen. Hoe denk jij daar over? Heb je goede of slechte ervaring met HD-remakes?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch