Menu Premium

Tomogunchi maakt zijn opwachting in Call of Duty: Modern Warfare

Dansky 04/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De gekste feature van Call of Duty: Modern Warfare is nu dan eindelijk toegevoegd: de Tomogunchi. Schiet en moord om dit wezentje te voeden!

Van Tamagunchi

Voor de launch van de nieuwe Call of Duty kan je, je misschien nog heugen dat Infinity Ward een weirde feature in het spel wilde stoppen: Tamagunchi. Dit is natuurlijk een knipoog naar het sleutelhanger-wezentje uit de jaren 90. Toentertijd konden kinderen hun eigen dier opvoeden en laten groeien zonder al dat gedoe met brokken, kattenbakken of inentingen. De developers van Call of Duty: Modern Warfare vonden dit een leuk idee en bakte dit in hun nieuwe game in.

Naar Tomogunchi  

Bij launch was er kleine paniek want de feature was niet aanwezig. En dat is toch wel erg jammer met zo’n geweldig idee als een op bloed en zielen voedend wezen. Maar gelukkig is ‘ie daar dan eindelijk!

Dinosaurs en fire-breathing dragons is te lezen in de store van Call of Duty: Modern Warfare en dat beloofd een hoop goeds. Overigens is de naam dus niet Tamagunchi, zoals werd verwacht, maar Tomogunchi. Naast dat het beestje je de real-world tijd kan vertellen, wat handig is als je, je echte kat of hond eten of aandacht moet geven voor het sterft, vertelt het wezentje ook hoe goed je het doet. Moord, capture of score in Multiplayer en het beestje groeit van baby naar puber naar volwassen.

Tomogunchi of Call of Duty: Modern Warfare Battle Pass

Maar of dit nu wel zo lekker geprijsd is, is een ander verhaal. De bundel die je kan kopen in de Call of Duty store is 1000 CoD points wat ongeveer €10 kost. Hiervoor krijg je dan wel de Tomogunchi, meerdere wezentjes, een calling card, emblem, sticker, spray en een charm. Maar zet dit tegenover de Battle Pass die ook dit bedrag kost en dan beginnen er toch wat vraagtekens te ontstaan. Is dit wezentje €10 waard of zou je dan toch liever een Battle Pass kopen?

Check hieronder ook even de trailer, geheel in 90’s stijl natuurlijk.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch