Menu Premium

Call of Duty: Modern Warfare krijgt een hele speciale feature

Dansky 07/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty: Modern Warfare, de ‘back to basics’ nieuwste versie van Call of Duty heeft geen battle royale mode maar wel een andere leuke feature: de Tamagunchi.

Tamagotchi’s

Iedereen van een jaar of 25 en ouder moet het fenomeen nog herkennen: de Tamagotchi. De kleine Japanse  virtuele beestjes die verzorgd moesten worden want anders zou het virtuele diertje de virtuele pijp uit gaan. Om het wezentje te verzorgen zaten drie knopjes onder het scherm. Hiermee kon je het diertje straffen, verzorgen, medicijnen geven, eten geven en ga zo maar door. Infinity Ward heeft hier een wel hele twisted versie van gemaakt.

Call of Duty: Tamagunchi

Tijdens de ontwikkeling van Call of Duty: Modern Warfare werd in een vroege fase al het horloge toegevoegd. Een van de ontwikkelaars had een manier gevonden om de actuele tijd weer te geven in het spel. Toen men erachter kwam dat dit ook daadwerkelijk werkte begon het brainstormen met wat hier nog meer mee gedaan kon worden. Meerdere functionaliteiten werden onderzocht: stat tracking of misschien wel functionaliteiten van een smartwatch of een fitness tracker. En toen kwam het lumineuze idee: de Tamagunchi.

You’ve got a friend in me

De Tamagunchi is net als een Tamagotchi een virtueel wezentje dat je moet onderhouden. Maar in plaats van normaal voedsel voedt dit kleine diertje zich met het bloed en de zielen van jouw vijanden. Hoe meer kills je maakt in Spec-ops missies en multiplayer hoe blijer het wezentje wordt. De Tamagunchi begint als een ei wat vervolgens uitkomt als jij maar genoeg vijanden blijft afslachten. Iedere keer dat een aantal kills achter elkaar gemaakt worden zegt het wezentje: “Ya-ta!” en maakt het een beetje geluid. Maar let wel op want op het moment dat er geen kills worden gemaakt en je zelf te vaak aan de verkeerde kant van de loop van een wapen staat ga niet alleen jij dood maar komt het wezentje ook aan een gruwelijk einde. Maar er is één voordeel tot nu toe: het wezentje poept (nog) niet.

Nu maar hopen dat de Tamagunchi niet wordt beschuldigd van het aanwakkeren van geweld.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch