Menu Premium

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege uitgesteld tot december

Mark Hoogland 18/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dikke pech voor wie de oktobermaand al heeft vrijgemaakt om Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege te spelen. Ubisoft maakte vandaag namelijk bekend de wereldwijde release van de tactische shooter te hebben uitgesteld naar 1 december.

Rainbow Six Siege zou aanvankelijk verschijnen op 13 oktober, maar nu blijkt dat we nog anderhalve maand langer geduld moeten hebben. Ubisoft verklaart in een blogpost dit uitstel te betreuren, maar geeft tegelijkertijd aan dat de kwaliteit van de game voorop staat. Zowel intern gehouden tests als hands-on demo’s op de E3 en de Gamescom hebben de developer doen beseffen dat er nog genoeg aan Rainbow Six: Siege te verbeteren valt. Zo worden de co-op ervaring, de weapon balancing en de interface-navigatie de komende tijd onder handen genomen. Overigens gaat de gesloten bèta wel gewoon op de geplande datum van 24 september van start.

Wat vind jij? Betreur je het uitstel van Rainbow Six: Siege, of schep je troost uit het feit dat je in december met een verbeterde game aan de slag kunt? Lucht je hart in de comments!

Bron: Polygon

Rainbow Six Siege uitgesteld tot december

Rainbow Six Siege uitgesteld tot december

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch