Menu Premium

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege krijgt Hardcore playlist in 2016

Karim Shehata 14/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Tom Clancy’s Rainbow Six Siege een tactische shooter is, hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Echter vindt Ubisoft dat het nog wat realistischer kan dan het nu is en daarom zal er in 2016 een Hardcore playlist toegevoegd worden aan de game. Dit heeft Ubisoft bekendgemaakt op zijn eigen forum.

Waarschijnlijk weet je al een beetje wat je kunt verwachten als je de term ‘Hardcore’ ziet langskomen. Ubisoft weet zelf nog niet helemaal hoe het er precies uit moet gaan zien, maar denkt wel aan een gelimiteerde HUD. Hierdoor zul je onder meer de score en de uitlijningen van je teammates niet meer zien. Ook wordt overwogen om alleen nog het aantal magazijnen dat je hebt voor je wapen te tonen, in plaats van het aantal kogels.

De Hardcore playlist moet ergens in 2016 verschijnen voor de online multiplayer van Rainbow Six Siege, terwijl het op de planning staat om de playlist deze maand al toe te voegen middels een update aan Custom Games. Hierdoor kunnen Rainbow Six-spelers de modus alvast testen en Ubisoft feedback geven. Daarnaast moeten de huidige Casual en Ranked playlists dichterbij elkaar gaan komen middels de update die deze maand verschijnt.

Zie jij een Hardcore-modus helemaal zitten voor Rainbow Six Siege? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Tom Clancy's Rainbow Six Siege krijgt Hardcore playlist in 2016

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege krijgt Hardcore playlist in 2016

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch