Menu Premium

Toekomstige Titanfall-games krijgen mogelijk een singleplayer-modus

Karen Koch 26/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De populaire titel Titanfall kwam eerder dit jaar uit voor Xbox 360, Xbox One en PC. Deze game kan exclusief online in multiplayer worden gespeeld, maar toekomstige Titanfall-games krijgen mogelijk een singleplayer-modus, aldus Respawn Entertainment.

Voor het geval het nog niet duidelijk was, het is dus de bedoeling om van Titanfall een meerdelige serie te maken. De richting die Respawn Entertainment op wil met de game staat daarentegen nog niet vast. Kwalitatief heeft het Titanfall-team er wel vertrouwen in, gezien de ontwikkelaars ook titels als Call of Duty en Medal of Honor in hun repertoire hebben. Momenteel zijn ze nog bezig met aanpassingen aan de originele Titanfall, door middel van content patches. Hierdoor kunnen gamers nieuwe gamemodes en customization opties gebruiken. Ook worden deze patches gebruikt om al uitgekomen gamemodi te verbeteren.

Het idee om een singleplayer campaign toe te voegen aan nieuwe delen is een reactie op de multiplayer campaign-modus die nu in de game zit. De developers hebben namelijk het idee dat de immersie in het verhaal van Titanfall beter kon. Een van de manieren waarop ze dit zouden willen verbeteren, is door de introductie van een singleplayer-modus in nieuwe games in de Titanfall-reeks. Dit is echter geen garantie dat er ook daadwerkelijk een singleplayer komt. De ontwikkelaars maken duidelijk dat ze zeker een toekomst zien in de manier waarop Titanfall nu in elkaar steekt, oftewel een manier van spelen waarbij men constant verbonden is met het multiplayer-universum. Het is dus goed mogelijk dat ze de multiplayer campaign verder uitwerken en proberen daarbinnen de immersie te vergroten.

Een ander aspect van Titanfall waar Respawn Entertainment interesse in heeft getoond, zijn de eSports. Ze zien er dan ook een toekomst in om in nieuwe Titanfall-games extra aandacht te besteden aan een competitief element. Al is dit, net als de singleplayer-modus, ook nog niet zeker om daadwerkelijk geïmplementeerd te worden.

Respawn Entertainment heeft dus grote plannen voor de Titanfall-serie. Hoewel er nog niks vaststaat, hebben de developers al veel ideeën waarmee nieuwe delen kunnen worden verbeterd. Tot die tijd letten ze goed op wat de gamers willen en vragen, en proberen ze zo veel mogelijk aan die wensen te voldoen.

Toekomstige Titanfall-games krijgen mogelijk een singleplayer-modus

Toekomstige Titanfall-games krijgen mogelijk een singleplayer-modus

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch