Menu Premium
Loading...

TMNT: Out of the Shadows Behind the scenes Trailer

Gamekings Redactie 31/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Teenage Mutant Ninja Turtles-franchise kent vele reboots. We hebben het heel lang moeten doen zonder nieuwe ‘mean green machine-games’, maar er is er een in aantocht. Bekijk de TMNT: Out of the Shadows Behind the scenes Trailer voor een kijkje achter de schermen. Cowabunga!

Leonardo, Michaelangelo, Donatello en Raphael. Wie die namen leest, zal waarschijnlijk eerder aan wise crackin’ ninja-schildpadden denken dan aan de wereldberoemde schilders waarnaar ze zijn vernoemd. In de jaren 80 en 90 is een hele generatie plat gegooid met Turtles dit, Turtles dat. Wat met stripboeken begon, groeide uit tot een monster-franchise die zijn weerga niet kende. Action-figures, (teken)films, kleding, dekbedden. Wat je ook verzint, het was er met een Turtles-opdruk. Dit soort popcultuur-fenomenen heeft de hardnekkige neiging om zich uit te breiden naar ons favoriete medium. Er zijn dan ook talloze Teenage Mutant Ninja Turtles-games voor verschillende platformen verschenen, waarvan sommigen nog steeds als pareltjes van weleer worden gezien.

De hype hield lang aan, maar op een gegeven moment nam de populariteit af. Nu is er een nieuwe game in ontwikkeling die zich vooral op combat met vier spelers lijkt te richten. De game heet Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows en is in ontwikkeling bij Activision. In de trailer krijgen we een blik achter de schermen en horen we van producer Just Blaze waarom hij het zo tof vindt om de titelmuziek voor de game te mogen maken. Hij spreekt vol passie over de franchise en dat schept veel goeds voor de muziek in de game. Dat er gekozen is voor hip-hop ligt redelijk voor de hand, gezien ook de soundtracks van de populaire films voornamelijk uit hip-hop bestonden, met onder andere Vanilla Ice. Verder krijgen we wat nieuwe beelden te zien waarin bekende vijanden, zoals de Mousers, te zien zijn. De focus ligt overigens niet puur op de gevechten, want we zien namelijk ook tekens van platform-actie in de trailer.

Als kind van de jaren 80 draai ik persoonlijk wel warm voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows. Het werd wel tijd voor een lekkere Turtles-game. Het heeft lang genoeg geduurd voordat we eindelijk weer eens met de schildpadden aan de slag kunnen. Laat de bijdehante groene dudes maar komen! Zou er trouwens ook een pizza-vreet-minigame in zitten? Dat weten we op 28 augustus. Dan is de game namelijk te downloaden voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch