Menu Premium

Titanfall’s mobiele Companion App is vanaf nu beschikbaar

Gamekings Redactie 16/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Interactief, cross-mediaal, de toverwoorden voor alles dat hip moet zijn. Het spelen van een game op een apparaat dat niet meer kan dat het draaien van die game, dat is tegenwoordig niet meer aan de orde. Eén enkel platform, of één enkele functie, dat is niet meer voldoende. Extra functies en de optie om zowel op je PC, console en smartphone dezelfde media te kunnen verorberen dat is de norm. Electronic Arts en Respawn Entertainment gaan heerlijk mee in deze gedachtegang, want de Titanfall’s mobiele Companion App is vanaf nu beschikbaar, zodat je nu zelfs tijdens het leggen van een drol je highscores kunt checken.

De applicatie, die zowel voor Android als iOS-toestellen beschikbaar is, kent een verscheidenheid aan features. Zo kun je via de app alle updates binnen het Titanfall universum direct volgen, van nieuwe wapens tot nieuwe maps. Alle nieuwe toevoegingen zijn er inzichtelijk. Wat de app echter echt interessant maakt is de mogelijkheid deze aan je Xbox One te koppelen. Op deze manier wordt je telefoon omgetoverd in een mini-map, die real-time jouw locatie, maar ook die van je tegenstanders weergeeft. Je kunt ermee inzoomen op specifieke locaties van de map, om zo tussen de momenten dat je dood gaat en tot leven komt, alvast te checken waar je jouw volgende move gaat plaatsen. Of om te kijken waar je precies neergeknald werd, alvast een sluiproute opzoekt en vervolgens super hard wraak neemt op je tegenstanders.  Ook is het mogelijk via dit tweede scherm de score te checken en kun je er enkele tips & tricks vinden die je wellicht helpen langer in leven te blijven.

De Companion App is beschikbaar voor iedereen met een Android-toestel of iPhone met toegang tot respectievelijk Google Play of de iTunes Store voor nop. Dat is nog een netjes. Mocht je het dus helemaal niets lijken, dan is het toch mogelijk ‘m even snel uit te proberen, zonder dat je hiervoor hoeft te lappen. Let wel, de app neemt met 600MB flink wat plaats op je telefoon in.

Titanfall's mobiele Companion App is vanaf nu beschikbaar

Titanfall’s mobiele Companion App is vanaf nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch